Kukoricacsutka

Különleges szóróanyagok minden felülettisztítási feladathoz.

A KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft. folyamatosan kutatja az innovatív technológiákat, melynek köszönhetően Ön és vállalkozása a legmegfelelőbb típusú szóróanyagok közül válogathat nálunk.

Speciális szóróanyag a KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft. választékából:

Kukoricacsutka:
A kukoricacsutka granulátum kiválóan alkalmas felületkímélő tisztításra. Alkalmazható fémek, faanyagok, üvegszálas termékek, műanyagok, falazatok, elektromos szigetelőelemek csiszoló-polírozó tisztítására. A kukoricacsutka fás részéből készült szóróanyag jellegzetessége a nagy  keménység és térfogatsűrűség, jó nedvszívó és kiváló áramló képesség.
Mohs féle keménységi foka  4,5 – a skála közepén helyezkedik el – ennek ellenére mégis hatékonyan és biztonságosan alkalmazható különféle anyagok és berendezések felületkímélő tisztítására anélkül, hogy azok sérülnének. A felületet nem károsítja, nincs abrazív hatása, a lerakódás jellegű szennyeződéseket távolítja el. Jó nedvszívó képességénél fogva fokozza a tisztítás hatékonyságát. Növényi granulátummal való tisztításkor nem kell az üvegfelületeket sem letakarni. Kiválóan alkalmazható műemlék épületek homlokzatának tisztításához: nem roncsolja a felületet, de megtisztítja a lerakódott portól, piszoktól, olajtól és eltünteti a festék leválásokat.


Bármely hagyományos homokszóró berendezés alkalmas a kukoricacsutka granulátum kiszórására.
A megfelelő granulátum méret megválasztásakor figyelembe kell venni azt a tényt, hogy minél nagyobb a szemcse mérete, annál erőteljesebb annak a tisztító hatása. 

A kukoricacsutka granulátum használata biztonságos, mert:
-    kicsi a porképződés
-    nem keletkezik szikra a használat során
-    biológiailag lebomlik, nem mérgező
-    biztonságosan alkalmazható a gépek és csapágyak környezetében
-    egyéb csiszolóanyagokkal is használható
-    elektromos berendezések közelében használható, biztonságosan
-    alkalmazható hidraulikus berendezések tisztítására is.

 

Minőség és innováció

MSZ EN ISO 9001:2015 minőségbiztosítással és saját gyártóbázissal rendelkező szakcégként arra törekszünk, hogy partnereink számára az igényeiknek legjobban megfelelő műszaki megoldásokat, berendezéseket, rendszereket kínáljunk.

 kematechnik-tanstvny-hun_400       innomontage-tanstvny-hun_400_01

Bővebben