Korundok

Kiemelkedő minőségű nemeskorundokat forgalmazunk, amelyek hatékonyan és költségkímélő módon képesek elérni a kívánt eredményeket.

Szakértelmünkkel segítjük ügyfeleinket a megfelelő korund szóróanyag kiválasztásában.

A nemeskorund jellemzői:

A nemeskorund szemcsénk nagy kémiai tisztaságú, homogén kristályszerkezetű, fehér színű alumíniumoxid. Ez a termék az igényes szemcseszórásos felületkezelés egyik legfontosabb alapanyaga, nem veszélyes az egészségre, nem tartalmaz szabad kovasavat és nem nedvszívó.

Milyen előnyei vannak a felhasználás során?

A nemeskorund nem tartalmaz ferritet, alkalmas színes és könnyűfémek, szénacélok, rozsdamentes anyagok felületeinek érdesítésére, pikkelyezésére, valamint felületkezelésére tisztítására. Gazdaságosan alkalmazható festések, egyéb bevonatok jobb tapadásának elérésére. Üvegek mattírozására, továbbá fa, műanyag érdesítésére is.

A nemeskorund alkalmazásának további előnye, hogy a felhasználás során nincs szilikózisveszély.

Kimagasló keménységű, az élek a szórási folyamat során a szemcsék megújulnak. A nemeskorund szemcse elsősorban sűrített levegővel működő szóróberendezésekben, szórókabinos és szabadsugaras felületkezelésnél használható.

korund_221_894

 

Ha bármilyen kérdése merülne fel, kérje szakértői csapatunk segítségét.


 

Minőség és innováció

MSZ EN ISO 9001:2015 minőségbiztosítással és saját gyártóbázissal rendelkező szakcégként arra törekszünk, hogy partnereink számára az igényeiknek legjobban megfelelő műszaki megoldásokat, berendezéseket, rendszereket kínáljunk.

 kematechnik-tanstvny-hun_400       innomontage-tanstvny-hun_400_01

Bővebben