A KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft. és az INNOMONTAGE Vállalkozó Kft. 1990 óta meghatározó szereplője a magyar felületkezelési szakmának.

Felületkezelő Szakközpontunkat ezen két cég együttműködésével hoztuk létre 1997-ben, így a felületkezelési technológia teljes vertikumát egyedüliként tudjuk nyújtani Magyarországon. 

Partnereink egy helyen kapnak segítséget a meglévő technológiák gazdaságos és szakszerű üzemeltetéséhez, illetve az új beruházások előkészítéséhez, meghatározásához.

Minden rendszerünket partnereink egyéni igényeire szabva (kompletten, anyagmozgatással, villamos vezérléssel) tervezzük meg és telepítjük a beruházó telephelyén.

Partnerek vagyunk a hatósági engedélyeztetés, illetve bejelentés technológiai beadványtervének elkészítésében, illetve igény esetén a komplett engedélyeztetési eljárások lefolytatásában.

A 2005-ben alapított, dinamikusan fejlődő romániai vállalatunk az S.C. INNOTEHNIC S.R.L., amely Szatmárnémetiben áll ügyfeleink rendelkezésére.

 

A KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft. export tevékenységének fejlesztésére kapott támogatása:

A KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft. 2017. július 5-én, VEKOP-1.3.1-16-2017-00087. számon 2.108.367 Ft vissza nem térítendő

támogatást nyert az Új Széchenyi Terv keretén belül „Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása” tárgyú pályázati kiíráson. A Társaság az export tevékenységnek fejlesztése érdekében kiállított a Brno-ban megrendezésre kerülő Nemzetközi Gépipari Vársáron.

 

A KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft. álláskereső foglalkoztatására kapott támogatás:

A KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft. 2017. április 19-én vissza nem térítendő, de minimis támogatást nyert az Új Széchenyi Terv keretén belül „Út a munkaerőpiacra” elnevezésű kiemelt munkaerőpiaci programba VEKOP-8.1.1-15-2015-00001 azonosító számon.

A támogatás keretében 1 fő munkavállaló bérköltségének és szociális hozzájárulásának költségei kerülnek megfinanszírozásra 70% intenzitással, 8 hónapra, legfeljebb 1.742.160 Ft keretösszegig.